Nieuws

24-10-2018: Goed nieuws!

Vanaf vandaag zijn we om 24:00 uur gestart met de online lingerie veiling!

Hiervoor bent u 24 uur per dag online  welkom in de webshop van Beata-lingerie. Onze  veilingen zijn vrijblijvend en iedereen die een account heeft aangemaakt is van harte  welkom op onze online lingerie veiling. Lingerie die op de veiling wordt aangeboden is exclusief en zeker uniek aangezien deze niet meer geproduceerd worden en tot de outlet behoren. We wensen iedereen veel succes met het bieden en veel plezier met de mooie aankopen.

Met vriendelijke groet,

Beata Lingerie

22-10-2018: Weekaanbieding !

Vanaf nu is er bij ons iedere week een weekaanbieding met luxe lingerie uit de nieuwste collectie van diverse merken. Heeft u al gezien welke lingerie er deze week tegen de actieprijs te koop is? Wees snel, u heeft nog een paar dagen de tijd om te profiteren van deze aanbieding.

Kiest u ook voor mooie lingerie? Elke dag een goed gevoel wanneer u mooie lingerie draagt? Dan heeft Beata-lingerie een grote selectie luxe en sexy lingerie voor u klaar liggen. Neem een kijkje in onze vernieuwde webshop en ontdek het nieuwe assortiment in lingerie en beenmode.

22-10-2018: Binnenkort start bij ons de veiling!

Diverse exclusieve lingerie kunt u nu bij ons op de online veiling kopen. Dit kan door middel van bieden of direct kopen. De keus is aan u!Check onze online veiling voor exclusieve lingerie, scherpe prijzen en gratis registratie. De nieuwe collectie is uiteraard ook te shoppen in de webshop van Beata-lingerie.

Nieuws

Lingerie is tijdloos maar elk jaar zien we nieuwe trends en kleurenpaletten Dit najaar zijn er weer een aantal trends bij Beata-lingerie.nl gepresenteerd. We hebben er een paar toppers uitgepikt. Bekijk snel de modieuze lingerie voor dit seizoen, waaronder de nieuwe Cat Eyes collectie van Sawren die al beschikbaar is. Voor de herfst – winter  2018/19 hebben de lingerie producenten hun inspiratiebronnen uit de natuur gehaald zoals de kleuren, print stoffen, kant en sierdetails. Onze collecties zijn zeer uitgebreid van klassiek tot avontuurlijk, verkrijgbaar in kleine en grote cupmaten en lingerie voor een bijzondere gelegenheid of zeer comfortabele borstprothese beha’s. Alles is te koop bij ons online. Welke trends passen bij u? Kies voor stralende lingerie! Waar u ook voor kiest: de lingerie van alle onze merken laten uw lichaam van haar beste kant zien. Volgt u ons ook de komende maanden aangezien wij zeker genoeg moois te bieden hebben!

16-03-2019: Luxe voorjaar/zomer 2019 collectie
Om vast in de stemming te komen, geven wij je alvast een voorproefje van de voorjaar-zomercollectie 2019 van Exclusieve Lingerie. Begin daarom de  lente- of zomeroutfit met een mooie, exclusieve en comfortabele lingerie. Beata-lingerie nodigt je uit om alvast een kijkje te nemen in onze webshop.