07-09-2024

Ellen de nieuwe serie van Samanta is bij ons al binnen!

Het exclusieve merk Samanta lanceert de prachtige nieuwe “Ellen” collectie, speciaal ontworpen voor vrouwen met grotere cupmaten. Deze collectie straalt luxe en elegantie uit, met verleidelijke fuchsiakleurige lingerie en verfijnde kanten details. Of je nu een plussize hebt of niet, deze serie biedt elke vrouw de perfecte combinatie van schoonheid en comfort. Beata Lingerie heeft de grootste online selectie van deze hoogwaardige lingerie. Neem de tijd om de nieuwste stijlen en maten te ontdekken en verwen jezelf met het mooiste dat lingerie te bieden heeft! Veel kijkplezier!

24-07-2024

Hallo zomer! De neon kleuren zijn must-have voor de zomer!

De nieuwe collectie Mia is de luxe lingerie serie van Novika. Deze extravagante lijn valt op door de levendige kleuren en verfijnde afwerking, en is zeker uniek qua model. De lingerie uit de Mia serie staat prachtig bij een gebruinde huid na een dag in de zon.

Of je nu op vakantie gaat of van de zomerse dagen geniet, deze lingerie is perfect om onder je outfits te dragen. Wees er snel bij met bestellen, want deze limited collectie is populair en op=op! Mis deze kans niet om je zomergarderobe te verrijken met de exclusieve Mia serie.

02-06-2024

Nieuwsbericht: Ontdek de Nieuwe French Kiss Serie van Alles bij Beata Lingerie

Beata Lingerie heeft het genoegen om de nieuwste collectie van het exclusieve merk Alles aan te kondigen: de French Kiss serie. Alles, bekend om zijn hoogwaardige afwerking en ongeëvenaard comfort, heeft deze romantische collectie speciaal gelanceerd voor de warme zomermaanden.

De French Kiss serie straalt elegantie en vrouwelijkheid uit in een prachtige snoep roze kleur, gecombineerd met verfijnd romantisch kant. Deze collectie is ontworpen om vrouwen van alle maten te verwennen, met een breed scala aan bh’s die zowel kleine als grote cupmaten perfect ondersteunen en vormgeven. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele dagelijkse bh of een sensuele optie voor speciale gelegenheden, de French Kiss serie biedt voor ieder wat wils.

Naast de diverse bh’s, bevat de collectie ook bijpassende items zoals sexy hoge strings en luxe slips, zodat je een complete, harmonieuze look kunt creëren. Elk stuk in deze serie is met de grootste zorg vervaardigd, met oog voor detail en een passie voor stijl en comfort.

Beata Lingerie nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen in deze prachtige nieuwe collectie van luxe merken. Ontdek de betoverende French Kiss serie en ervaar de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en romantiek.

Bezoek onze online winkel en omarm de zomer met de elegante en verleidelijke French Kiss collectie van Alles.

13-05-2024

Nieuw binnen, Brillance collectie van Axami!

Stap binnen in een wereld van pure verleiding met de nieuw gelanceerde lingeriecollectie van Axami, genaamd Brillance. Deze collectie belichaamt glamour met zijn glinsterende blauwe borduursels en het sensuele contrast van zwart tule. Ontdek de ultieme verleiding met de sexy strapsy bandjes die het decolleté accentueren, voor een look die zowel betoverend als onweerstaanbaar is.

De Brilamce serie van het sensuele merk Axami blijft ons voortdurend verrassen met haar gedurfde ontwerpen en compromisloze elegantie. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke beugel bh of een verleidelijke push-up bh, deze collectie biedt voor elk wat wils. En om je look compleet te maken, kun je kiezen uit bijpassende slips en strings uit dezelfde serie, voor een ensemble dat je zelfvertrouwen naar nieuwe hoogten tilt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze prachtige lingerie? Neem dan een kijkje bij Beata Lingerie online voor het grootste aanbod aan exclusieve lingerie en laat je verleiden door de Brilamce collectie van Axami.

10-05-2024

Zomer 2024 tussen koraal!

?? Laat je zomer sprankelen met lichte kleuren en luxe merken, waarbij zachte cups van kant jouw ultieme comfort garanderen, ongeacht je cupmaat! Deze zomer is de koraalkleur dé must-have in je koffer, voor een luchtige en comfortabele bh met bijpassende slip of string. En waar anders dan bij Beata lingerie webshop vind je de nieuwste Orlando serie van het luxe merk Ewa Bien?

Dompel jezelf onder in een zee van koraal en maak nu je keuze! Met een uitgebreid assortiment exclusieve lingerie voor elke vrouw en elke maat, biedt Beata lingerie webshop jou de ultieme winkelervaring. Dus wees er snel bij en shop nu jouw favoriete setje voor een zomer vol stijl en comfort!

Veel plezier met shoppen! ?️

18-04-2024

Wat een spannend nieuws van het luxe merk Axami!

We zijn verheugd te kunnen delen dat voor het eerst naast hun exclusieve en sensuele lingerie, Axami ook een badmodecollectie heeft gelanceerd voor de zomer van 2024. Axami gaat helemaal voor klassieke modellen in het tijdloze zwart, waarbij naast eenvoud en elegantie ook comfort en lichte correctie centraal staan, zodat elke vrouw zich zelfverzekerd voelt en volop kan genieten van haar vakantie.

We kunnen niet wachten om deze prachtige badmode met jullie te delen! Klik nu op de link om de exclusieve strandmode te bekijken en kies alsjeblieft de bikini of het badpak dat perfect bij jou past. Met een zwarte badmode investeer je in tijdloze elegantie die jarenlang meegaat. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de nieuwe collectie en bereid je voor op een zomer vol zelfvertrouwen en stijl aan het strand!

11-03-2024

Vier de zomer met Samanta

Maak kennis met de nieuwste lingerie van Samanta, waar exclusiviteit hand in hand gaat met comfort! De zomercollectie straalt met frisse, zachte kleuren, waarbij kant de absolute onmisbare factor is. Investeer in een prachtige, luchtige set en geniet van stoffen die aanvoelen als een tweede huid.

De Charlotte serie, een van onze luxueuze lingeriecollecties, belooft een ongeëvenaarde ervaring. Ontdek onze webshop, die het grootste aanbod van exclusieve merken herbergt. Onze missie is simpel: elke vrouw in Nederland gelukkig maken. Dus trakteer jezelf op de meest prachtige en comfortabele lingerie en laat ons je blij maken met onze uitgebreide selectie. Bij Samanta geloven we dat elke vrouw het verdient om zich mooi en zelfverzekerd te voelen, ongeacht haar maat of leeftijd.

Veel plezier met shoppen!

10-03-2024

Nieuw merk alert! 

Ontdek de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: Kostar. Laat je verrassen door de nieuwste trends in prothese lingerie en verwelkom comfort en elegantie op elke stap van jouw reis. Bij ons is er nu het nieuwe luxe merk Kostar, met hoogwaardige prothese bh’s die zowel stijlvol als functioneel zijn. We hechten veel waarde aan jouw tevredenheid en beloven kwaliteit en verfijning in onze gespecialiseerde prothese bh-collectie van Kostar. Ontdek nu het beste van beide werelden bij ons luxe merk voor prothese lingerie.

Wij wensen onze gewaardeerde klanten veel plezier met het verkennen van onze online winkel en het genieten van de prachtigste lingerie en onze diverse merken! Ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en elegantie terwijl je jezelf verwent met de nieuwste mode en tijdloze klassiekers. Happy shopping!

14-02-2024

Beste gewaardeerde klanten,

We hebben opwindend nieuws dat jullie zeker zal enthousiasmeren! Dit jaar breiden we onze online webshop uit met twee exclusieve merken in ons lingerie assortiment, en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen.

NOVIKA, een merk dat bekend staat om zijn extravagante ontwerpen, unieke stijlen en sierlijke accessoires. Het is de perfecte keuze voor vrouwen die durven op te vallen en die op zoek zijn naar lingerie die niet alleen comfortabel is, maar ook een statement maakt. NOVIKA belichaamt elegantie en moed, en we zijn verheugd om deze collectie aan onze klanten te presenteren.

Maar dat is nog niet alles! We introduceren ook AVA, een luxe merk met hoogwaardige stoffen, prachtig kant en diverse modellen die perfect aansluiten bij de nieuwste modetrends. Of je nu op zoek bent naar tijdloze basislingerie of opvallende seizoenscollecties, AVA heeft voor ieder wat wils.

Beide merken hebben een sterke reputatie in Europese landen en worden nu ook aan jullie aangeboden in onze webshop. We geloven dat deze toevoegingen aan ons assortiment een verrijking zullen zijn voor de lingeriekast van elke vrouw in Nederland.

Ga op ontdekking in onze webshop en laat je betoveren door de nieuwste collecties van NOVIKA en AVA. Verwen jezelf met luxe, stijl en een vleugje Europese elegantie. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en zijn enthousiast over deze nieuwe fase!

Hartelijke groeten,

Beata Lingerie

04-02-2024

Een nieuw jaar & nieuw lingerie

Voeg de ultieme luxe toe aan je lingerielade met de exclusieve merk Samanta. We luiden het nieuwe jaar in met deze verleidelijke creatie. Lara straalt sensualiteit uit als een koningin van de duisternis, waardoor je niet alleen ‘s nachts maar op elk moment van de dag zult schitteren. Het diepe zwart van het Frans kant en de decoratieve patronen creëren een gevoel van stijlvolle elegantie dat jouw persoonlijkheid prachtig weerspiegelt.

Ontdek nu online de nieuwe Lara-collectie, waarbij diverse bh-modellen en bijpassende slips beschikbaar zijn. Maak je keuze en voeg een vleugje chique allure toe aan je lingerielade met Lara. Als eerste model van de exclusieve merk Samanta zomercollectie belooft Lara een symfonie van sensualiteit en elegantie die je niet wilt missen.

04-02-2024

Valentijnsdag 2024

Binnenkort is het Valentijnsdag, de dag van liefde en genegenheid. Wil je jouw geliefde verrassen met een onvergetelijk cadeau? Ontdek dan de betoverende wereld van onze online lingerie shop. Shop de mooiste cadeaus bij ons en geef jouw Valentijn de tijdloze elegantie van prachtige kanten lingerie. Deze keuze straalt niet alleen elegantie uit maar voegt ook een vleugje verleiding toe aan de romantiek van Valentijnsdag. Kies uit talloze exclusieve modellen en luxe merken, zodat je het perfecte stuk kunt vinden dat past bij de stijl van jouw geliefde. Voor een extra persoonlijke touch kun je zelfs een digitale cadeaubon bestellen, zodat jouw geliefde zelf haar perfecte lingerie kan uitkiezen. Maak van Valentijnsdag een dag vol passie en onvergetelijke verbondenheid!

Liefs Beata lingerie

28-01-2024

Nieuw jaar & nieuw lingerie

Het is tijd voor een metamorfose met de nieuwste lingeriecreaties die het nieuwe jaar met elegantie en sensualiteit omarmen. Deze keer draait alles om zelfliefde en zelfexpressie, en je lingeriekeuze speelt daarbij een essentiële rol. Nieuw jaar, nieuwe lingerie – het klinkt als een eenvoudige verandering, maar het heeft de kracht om ons een gevoel van vernieuwing en zelfvertrouwen te geven. Kies voor kleuren die je energie geven, patronen die je persoonlijkheid weerspiegelen en stijlen die je vrouwelijkheid accentueren.

09-12-2023

Een prettige en stijlvolle Kerst 2023

Een chique rode lingerie voor de warme Kerstdagen vind je in onze webshop. Beata-lingerie.nl biedt ook dit jaar bijzonder mooie lingerie en nachtmode aan welke ook als cadeau onder de kerstboom passen. Bovendien maakt het geven of krijgen van lingerie elke vrouw gelukkig! Weet je de juiste maat niet van je geliefde? Of lukt het je niet een keuze te maken uit ons grote aanbod? Dan is een digitale cadeaubon ook een optie welke je op elk moment kan aanschaffen. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en hopen jullie volgend jaar weer van dienst te mogen zijn. Wij zijn onze klanten erg dankbaar voor het vertrouwen.

22-10-2023

Tijd voor iets nieuws!

Ontdek de herfst & winter collectie van luxe lingerie merken en beenmode bij Beata-lingerie.nlHet kleurenpalet van dit seizoen is bij ons zeer divers en verrassend. Shop je nieuwe lingerie online en zet gelijk de koers naar een mooie herfst- en wintertijd.

24-09-2023

Herfstcollectie 2023/2024

De zomer is nog bij ons, echter voelen de avonden een stuk kouder aan en begint het langzaamaan naar de herfst te ruiken. Zijn jullie al klaar voor de seizoensverandering en om de kasten weer in te richten voor het nieuwe seizoen? Wij wel! Beata-lingerie heeft voor jullie nieuwe inspiraties op het gebied van lingerie en nachtmode op een rijtje gezet. De eerste modellen van onze exclusieve merken stromen binnen en kunnen iedereen verzekeren van iets moois. Ben je benieuwd? Kijk dan alvast op onze webshop om de nieuwe collectie alvast voor te proeven. 

29-08-2023

Het exclusieve lingeriemerk Samanta is alles wat je je maar kan wensen.

Sinds kort verkoopt Beata-Lingerie het merk Samanta. Samanta is een producent van exclusieve lingerie met jaren ervaring. Het bedrijf is opgericht door twee zussen en door hun liefde voor design en het naaien van lingerie is het bedrijf flink gegroeid en zeer geliefd in Europa. Het bedrijf met breed assortiment van diverse soorten bh’s, bijpassende slips, strings en nachtmode is gevestigd in Polen. De nieuwe seizoensmodellen zijn gemaakt aan de hand van van individuele behoeftes van vrouwen met een grote cupmaat. Dit merk is zeer populair in Europese landen en vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland in de webshop Beata-Lingerie.nl

Wat het merk Samanta van andere lingeriemerken onderscheid is het unieke ontwerp, de stijl, kleuren en materialen die continue door wereldwijde trends veranderen. Samanta is van mening dat elke vrouw uniek is en heeft in haar assortiment dan ook lingerie met een maatje meer. Vanaf nu shop je online de exclusieve Samanta lingerie die door vrouwen voor vrouwen is gemaakt. Lingerie voor elke dag of voor een speciale gelegenheid!

02-04-2023

Strandmode met stijl voor 2023!

Iedereen hoopt op een lekkere zomervakantie om heerlijk te genieten van een zonnig strand en een duik te nemen in een nieuw badpak, bikini of zwembroek. Strandmode trends voor de zomer 2023 zijn vol met diverse prints zoals tropische motieven, geometrische prints tot retro en natuurlijk ook opvallende kleuren. Laat je inspireren en ontdek nu jouw favoriete badpak, bikini of zwembroek om in rond te paraderen. Een mooi en goed zittende strandmode is net zo belangrijk als een zonnebril, hoed, strandjurk, slippers of sieraden. Maak kennis met onze nieuwe merken en shop de mooiste badmode online bij Beata-lingerie webshop.

nieuws

25-02-2023

Sexy lingerie als liefdesfactor

Shop de nieuwste collectie van Axami voor spannende avonden of sensuele verrassingen. Ontdek de kanten Love Cave serie met halve cup bh en bijpassende slip, string, harnas en kousen. Bij Beata-lingerie webshop vind je een breed aanbod aan verleidelijke en stijlvolle lingerie. Verwen jezelf met een gedurfd lingerie setje of verras je liefde hiermee.

23-02-2023

Eindelijk.. De nieuwe seizoencollecties stromen binnen!

Op dit moment hebben we een half jaar moeten wachten maar nu is het zover! Beata-lingerie is klaar om de eerste nieuwe modellen voor het voorjaar en de zomer van 2023 te verwelkomen. Ga daarom voor nieuwe exclusieve merken die ook nog eens betaalbaar zijn. Neem alvast een kijkje in onze lingerie webshop om nieuwe inspiratie op te doen! We wensen onze klanten veel plezier met shoppen.

nieuws

05-12-2022

Een prettige en stijlvolle Kerst 2022

Een chique rode lingerie voor de warme Kerstdagen vind je in onze webshop. Beata-lingerie.nl biedt ook dit jaar bijzonder mooie lingerie en nachtmode aan welke ook als cadeau onder de kerstboom passen. Bovendien maakt het geven of krijgen van lingerie elke vrouw gelukkig! Weet je de juiste maat niet van je geliefde? Of lukt het je niet een keuze te maken uit ons grote aanbod? Dan is een digitale cadeaubon ook een optie welke je op elk moment kan aanschaffen. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en hopen jullie volgend jaar weer van dienst te mogen zijn. Wij zijn onze klanten erg dankbaar voor het vertrouwen.

11-10-2022

Warme herfst en winter lingerie van bekende merken voor 2022/23

Het motto voor dit nieuwe seizoen is goed passende lingerie en nachtmode in warme kleuren.Voor de frisse en koude dagen heeft Beata lingerie voor haar klanten luxe lingerie geselecteerd. Het betreft lingerie die comfort en uitstraling biedt.

Tijdens de herfst- en wintermaanden zullen we veel warme tinten en zachte stoffen voorbij zien komen. Deze zullen tijdens de donkere en koude dagen bijdragen aan een goede stemming. Bewonder daarom de nieuwe collecties van ons lingerie aanbod en verwen jezelf of je geliefde met iets moois.

Ons lingerie aanbod is zeer divers waardoor er voor elke gelegenheid én in elke maat en stijl passende lingerie te vinden is.

Naast luxe lingerie kun je bij ons ook terecht voor passende nacht- en beenmode wat samen tot een complete outfit maakt. 

20-06-2022

Tijd voor het strand met een nieuw badpak of bikini

Ben jij de zelfbewuste vrouw die voor stijl en topkwaliteit gaat? Probeer het nieuwe strand/badmode merk van Meriell Club en Dalia, welk merk geproduceerd is in Europa. Doe inspiratie op voor de zomer van 2022 en shop je nieuwe badpak of bikini waar jij je goed in voelt. De collecties van Meriell Club en Dalia bestaan uit perfect afgestemde kleuren en zijn prachtig afgewerkt met goede pasvorm.

16-05-2022

Zomer 2022 met nieuwe trends, kleuren en exclusieve lingerie

Bij Beata-lingerie webshop is de zomer al begonnen. De nieuwe collecties van onze exclusieve merken staan bij ons voor de deur. Deze zomer zien we veel frisse en pastelkleuren in de collectie, maar ook donkere kleuren met zacht kant en prachtige borduursels. Een luchtige bh van kant is een topper voor de zomer. Naast de seizoen collecties kun je bij ons ook terecht voor bruidslingerie, bijpassende beenmode en nachtmode. Het motto van onze merken is hoogwaardige en duurzame lingerie, die elke vrouw van elke leeftijd kan dragen. Bekijk alvast ons nieuwe aanbod en bestel online bij Beata-lingerie.

29-01-2022

De feestelijke Première opening van Axami en Ewa Bien

Exclusieve en sensuele lingerie, ideaal voor Valentijnsdag. Onze luxe merken Ewa Bien en Axami presenteren hun nieuwe collectie in de kleur rood en prachtig kant, waar je deze Valentijnsdag 14 februari niet omheen kan. Bovendien is rood de kleur van de liefde en blijft het tijdloos. Beata-lingerie heeft de allermooiste items in de webshop gepresenteerd. Kijk eens naar de Sento collectie met geborduurde hartjes van Ewa Bien. Deze serie is in twee kleuren geproduceerd. Zoek je iets gewaagds, dan heeft het merk Axami iets opvallends, namelijk een sensuele collectie met ruche en satijnen strikjes. Maak de set af met bijpassende slip, string, jarretel en kousen. Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag. Lastig om een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze cadeaubonnen.

14-10-2021

Ewa Bien voor fashion en passion 

Het merk Ewa Bien verrast ons alweer met de nieuwe collectie voor de herfst/winter 2021/22.De stijlvolle lingerie van dit merk heeft bij de Nederlandse vrouwen al veel liefhebbers. Het nieuwe seizoen brengt nieuwe stijlen, kleuren, functionaliteit, romantiek en comfort met zich mee. Accentueer daarom de vele kanten van jezelf als vrouw door middel van de juiste lingerie te kiezen, ongeacht je confectie maat. Beata-lingerie webshop biedt als eerste online herfstmodellen aan: Almas in het zwart, Talmal in het groen en Jasmin in het bordeaux. Voor meer nieuws, volg ons op facebook. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwe modetrends. Let op dat de seizoenscollectie die twee keer per jaar aangevuld wordt gelimiteerd is. Dat betekent dat verkochte maten niet meer geproduceerd worden. 

push up

27-10-2021

New Allure van Axami herfst/winter 2021/22

De nieuwe collectie Golden Dream van het merk Axami is vooral verleidelijk, elegant en sexy. Bij Beata-lingerie vindt je een zeer uitgebreide collectie met een Europees label. Het merk is bekend van pikante en tegelijkertijd elegante lingerie en clubkleding. Ervaar zelf het luxe gevoel en de aantrekkingskracht van het dragen van deze lingerie, bijvoorbeeld voor een intieme avond of een spannend feestje. Shop de nieuwste sensuele items van deze luxe collectie. Blijf mooi, aantrekkelijk en vooral jezelf.

12-09-2021

Nieuwe merken & New Styles

Beste klanten, 
Blader eens onze webpagina’s door en ontdek het grootste aanbod luxe lingerie van nieuwe merken en stijlen. Verwen eens jezelf of je geliefde met trendy volle lingerie. Beata-lingerie zorgt continue dat de voorraad regelmatig wordt toegevoegd. Naast exclusieve seizoenscollecties die twee keer per jaar worden aangevuld, kan je ook bij ons terecht voor gelegenheidslingerie zoals voor een aanstaande bruid, sensuele lingerie, mama’s voedingsbh’s en medische lingerie. Ben je op zoek naar nachtmode met een tikje meer? Dan hebben wij een groot aanbod shortama’s en babydolls. Wacht daarom niet langer en begin met het bewonderen van onze talloze items en maten. Veel plezier met het shoppen en veel draagplezier. 

12-09-2021

Teyli nieuw merk basislingerie

Iedere vrouw gaan we blij maken met de basis lingerie van het nieuwe merk Teyli. Sinds kort hebben wij dit merk in ons assortiment. Het is een mooie uitbreiding van ons assortiment. Basis kleuren, diverse voorgevormde en beugel bh’s. Daarnaast hebben we ook lingerie voor de aanstaande mama’s en bijpassende slips. We weten allemaal dat goed zittende lingerie voor elke vrouw essentieel is en daarnaast is het de basis voor iedere outfit. Alle collecties zijn leverbaar in het beige, zwart en wit. De collectie is ook leverbaar in grote maten. Ons motto is: basis lingerie moet comfortabel, mooi én voor elke dag zijn. Ga je voor basis ondergoed, bekijk dan onze basiscollecties en kies iets moois en betaalbaar voor elke dag.

14-06-2021

De zomer 2021 komt eraan.

Welke badkleding past het beste bij jou? Ga je voor een badpak of tankini om je buik te bedekken? Of liever een bikini setje? De keuze is persoonlijk en ons aanbod is groot. Het maakt niet uit waar je voor kiest, want alles wat je bij Beata lingerie online webshop ontdekt op het gebied van bad/strandmode, is zeer divers en wordt in alle stijlen, maten, kleuren en printen aangeboden. Ben je een jonge meid die sexy badkleding zoekt of ben je een volwassene dame die wat corrigerende en klassieke strandmode zoekt, dan is het zeker de moeite waard om de mooiste badmode lijn te shoppen voor een onvergetelijke zomer. Houd onze webshop goed in de gaten voor updates daar de nieuwste collectie regelmatig wordt toegevoegd. Onze exclusieve badkledingmerken Meriell Club, Aquarella en Verano hebben voor alle dames verrassende bad/strandmode geproduceerd. Wij wensen je veel plezier met shoppen bij Beata lingerie!

03-06-2021

Hot zomer 2021 met het lingeriemerk Axami


Wij hopen allemaal op een warme zomer dit jaar en een heerlijke strandvakantie. Helaas hebben wij geen invloed en garantie op het weer. In ons assortiment hebben wij exclusieve rode lingerie van het merk Axami, die warmte en sensualiteit uitstraalt. Bovendien is onze lingerie geproduceerd van hoogwaardige stoffen, franse kanten en sierlijke afwerking. Lingerie van Axami is ook exclusief ingepakt en dus zeer geschikt als het ultieme cadeau. Vier ook dit jaar de zomer met het merk Axami voor onvergetelijke momenten. Beata lingerie wenst haar klanten, na een lange tijd met beperkingen door corona, alvast een fijne warme en zonnige vakantie.

27-04-2021

De bralettes zijn gemaakt van kant


Het mag deze aankomende zomer wat luchtiger en comfortabeler aan je lichaam. De meeste bralettes zijn gemaakt zonder beugels maar enkele modellen hebben geïntegreerde beugels. Het is geen bh die ondersteuning aan je borsten geeft. Bralettes zijn geschikt voor dames met kleine tot middelgrote cupmaat. 


Wat is een bralette bh?

Een bralette bh is een soort beugel bh en topje. De volledig ademende bralettes zijn vooral gemaakt van kant en hebben geen voorgevormde cups en beugels. Onze merken gaan dit seizoen voor comfort. Bralette die het zo comfortabel maakt en voelt alsof je geen bh aan hebt. Beata lingerie heeft het grootste aanbod exclusieve lingerie in Nederland. Zoek je je droom bralette in je favoriete kleur? Bekijk dan ons aanbod van het merk Alles en Sawren voor verrassende nieuwe collecties die je niet mag missen. 

14-03-2021

Voorjaar/zomer 2021 lingeriecollectie van het merk Dalia in zachte tinten en badmode in glamour uitvoering


Het was niet makkelijk om in coronatijd een geschikte locatie te vinden voor de fotoshoot van de nieuwe collectie voor de catalogus. Uiteindelijk is het gelukt om foto’s buiten in de natuur te maken. Eerst willen wij u kort vertellen over het nieuwe modeseizoen op het gebied van lingerie en badmode van het merk Dalia. De lingerie bestaat uit vier lijnen. Wij beginnen met de collectie Skin glow met geborduurde vliegende kraanvogels. Kenmerken voor de collectie voor het komende voorjaar zijn onder andere zacht rustige kleurstijlen, versierde schouderbandjes en sierlijke details. Voor de badmode zijn exclusieve hoogwaardige stoffen met glimmende glamour gebruikt. De modellen van het merk Dalia zijn voornamelijk bekend bij dames met een grote cupmaat maar ook voor middel maten. Bovendien staan draagcomfort en uitstraling bovenaan. De bestseller voor 2021 is de collectie Mocca voor wat betreft lingerie. Voor wat betreft de badmode zijn dat de klassieke zwarte bikini’s en badpakken uit de collectie Alex. Dit nieuwe merk Dalia is aan te raden voor vrouwen met midden tot grote cupmaten. Bezoek onze online webwinkel en maak kennis met onze nieuwe merken en zeer uitgebreid assortiment, exclusieve lingerie en badmode. Volg ons ook via facebook voor alle nieuwtjes op het gebied van nieuwe collecties. Wij wensen u veel plezier met online shoppen.

14-02-2021

Met het raampje open willen wij graag ons nieuwe merk Samanta aan u voorstellen

Beata lingerie online webshop groeit in 2021 met de hoeveelheid lingerie van exclusieve merken. In februari hebben wij het nieuwe merk Samanta verwelkomd. Wij willen u kennis laten maken met dit nieuwe merk. Het bedrijf Samanta bestaat uit voor 99% uit vrouwen die uit eigen ervaring weten hoe belangrijk een mooie en comfortabele bh is, ongeacht lichaamsbouw en cupmaat. Het aanbod van lingerie is enorm groot en bestaat uit ongeveer 100 maten in 20 verschillende bh constructies zodat elke vrouw de juiste bh vindt. De lingerie wordt gemaakt van stoffen die getest zijn en een certificaat hebben. Dat betekent dat het product veilig is voor de gezondheid en diurzaam. Het kant wordt geïmporteerd uit Italië, Zwitserland en Polen. De beugels worden geïmporteerd uit Spanje, Portugal en Duitsland. De productielijn is modern en het bedrijf heeft 25 jaar ervaring in het produceren van exclusieve lingerie. Het idee is dat een goed zittende bh de uitstraling van uw lichaam verandert. Het bedrijf produceert diverse bh’s van voorgevormde push up tot beugels met zachte cups, bijpassende ondermode, nachtmode en corrigerende lingerie. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in grote cupmaten (E t/m N). Het bedrijf is gevestigd in Polen en werkt continu aan het produceren van de laatste lingerie trends. Ontdek de nieuwe collectie voor uw favoriete stijl en straal dit jaar in de lingerie van Samanta. 

31-01-2021

Nog een paar nieuwe verassende modellen van Ewa Bien voor de winter 2021. 

Ben je geïnteresseerd in de mode en de nieuwste trends op het gebied van lingerie? Dan mag je zeker de collectie van Ewa Bien niet missen. Het zijn de laatste modellen voor het winterseizoen 2021. In de online webshop van Beata lingerie kan je ze allemaal bestellen. De lingerie van Ewa Bien blijft veel vrouwen in Europa verrassen met de rijke collecties die exclusiviteit uitstralen. Dankzij Ewa Bien voel je je elk moment van de dag comfortabel en zelfverzekerd. Laat je inspireren door de nieuwe series zoals Arya, Alizze, Avero, Leopard en Ivette. Ontdek ons totale aanbod en shop de mooiste lingerie die bij jouw stijl past. Let er wel op dat de seizoenscollectie limited is. Beata lingerie wenst je veel plezier met shoppen. 

12-01-2021

Het nieuwe lingerie merk GORTEKS

Wordt u ook verliefd op ons nieuwe lingerie merk in onze webshop? Beata lingerie heeft voor het merk Gorteks gekozen door veel kenmerken zoals kwaliteit, uitstraling, draagcomfort, betaalbaarheid en grote cupmaten. Bij Beata lingerie kan elke vrouw prachtige lingerie vinden. Het assortiment is zeer divers en de collecties van onze merken uitgebreid. In het assortiment van Gorteks lingerie kunt u kiezen uit klassiek tot verleidelijk, van klein tot grote cupmaat, diverse bh’s zoals: zachte cup, voorgevormde, push up, corsets en corrigerende ondermode. De set kunt u met een bijpassende slip compleet maken. Wij willen onze klanten met dit nieuwe Gorteks merk inspireren en wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw nieuwe Gorteks lingerie.

20-09-2020

Nieuwe collectie herfst/winter 2020/2021

Het is eindelijk weer wat frisser! Tijd om de nieuwe collectie voor de herfst/winter 2020/2021 aan onze klanten te presenteren. We beginnen dit nieuwe seizoen met het eerste model uit de collectie die door Ewa Bien gelanceerd is. Binnenkort zie je ook van andere merken veel meer lingerie. Volg ons op Facebook voor de nieuwste inspiraties en bezoek onze webshop voor leuke weekaanbiedingen, lingerie outlet en de veiling. Wist je dat jouw stijl iets vertelt over jouw persoonlijkheid? Niet alleen de kleding die je draagt, maar ook de lingerie. Zo kan je veel diverse soorten en kleuren luxe lingerie dragen. Door zo’n divers aanbod van basis collectie tot erotisch kan je de juiste stijl lingerie kiezen die het meest bij je past. Naast lingerie bieden wij in ons assortiment beenmode aan wat een leuke aanvulling bij de lingerie kan zijn. Bij Beata Lingerie vindt je het grootste aanbod in Nederland. Lingerie met uitstekende kwaliteit en draagcomfort. Wij wensen je veel kijk- en shopplezier in onze webshop.

05-07-2020

Ontdek de luxe lingerie van het merk Alles.

Het merk Alles is in Nederland geliefd bij vrouwen die aanstaande mama worden. De mama beha’s staan voor comfort en elegantie tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Daarnaast heeft Alles alle vrouwen nog meer te bieden! Zeer uitgebreide exclusieve lingerie collecties in de nieuwste trends van hoge kwaliteit en mooie designs. Alles is een Pools familiebedrijf opgericht in 1992 door het echtpaar Wojciechowsy en heeft nu meer dan 130 medewerkers en een modern machine park. De lingerie wordt ontworpen en gemaakt met passie zodat elke vrouw iedere dag opnieuw geniet van de luxe lingerie. De laatste jaren is ook meer aandacht besteed aan lingerie in grote cupmaten en is er een nieuwe lingerielijn ontworpen, speciaal voor deze vrouwen. In het assortiment van het merk Alles vindt je diverse soorten bh’s. Van push-up, voorgevormde beugel bh’s, soft bh’s tot mama bh’s, grote cupmaten en nachtmode. Het is zeker de moeite waard om je garderobe uit te breiden met deze nieuwe lingerie. 

24-05-2020

Dalia lingerie voor dames met een maatje meer!

Wij willen alle vrouwen in Nederland die een grote cupmaat lingerie dragen kennis laten maken met het nieuwe merk Dalia. De geschiedenis van het bedrijf is in 1994 in Polen begonnen met het ontwerpen en het produceren van damesondermode. Dalia heeft één doel: het creëren van lingerie en nachtmode, ook voor vrouwen met een grote cupmaat die zich mooi willen voelen bij het dragen van mooie lingerie. Het merk Dalia is gespecialiseerd in het ontwerpen en het maken van luxe lingerie. Met name grote cupmaten. Deze zijn leverbaar vanaf cup C t/m M met wat bredere bandjes. Beugels soft en voorgevormde cups. Dit merk is zeer populair in Europa. De stoffen die ze gebruiken komen voornamelijk uit Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. De collecties herfst, winter/lente en zomer wordt 2 keer per jaar bekend gemaakt. De nieuwste modetrends, kleuren en materialen zijn in die collecties zichtbaar. Beata Lingerie wil de Nederlandse vrouwen kennis laten maken via onze online webshop. De motto van het merk is elke vrouw is uniek en verdient mooie lingerie ongeacht welke maat ze draagt. 

01-05-2020

Strandmode met stijl en elegantie voor 2020!

De zomer moet nog beginnen maar Beata Lingerie heeft haar collectie uitgebreid met nieuwe merken die gespecialiseerd zijn in exclusieve badmode collecties, stijlen en diverse maten waaronder ook grote maten. Onze nieuwe merken zijn Meriell Club, Verano, Aquarille, Primo en Vmp. Helaas weten wij nog niet hoe onze zomervakantie in 2020 eruit gaat zien door het coronavirus en de genomen maatregelen. Iedereen hoopt op een lekkere zomervakantie om heerlijk te genieten van een zonnig strand en een duik te nemen in een nieuw badpak, bikini of zwembroek. Strandmode trends voor de zomer 2020 zijn vol met diverse prints zoals tropische motieven, geometrische prints tot retro en natuurlijk ook opvallende kleuren. Laat je inspireren en ontdek nu jouw favoriete badpak, bikini of zwembroek om in rond te paraderen. Een mooi en goed zittende strandmode is net zo belangrijk als een zonnebril, hoed, strandjurk, slippers of sieraden. Maak kennis met onze nieuwe merken en shop de mooiste badmode online bij Beata-lingerie webshop.

29-02-2020

Zin in het voorjaar/zomer van 2020?

Voor iedere vrouw die het zomerse gevoel al een beetje wil voorproeven heeft Beata lingerie de eerste spectaculaire zomerseizoen collectie van het merk Ewa Bien officieel geopend. U kunt alvast de nieuwste trendy modellen voor het nieuwe seizoen online bewonderen. De zomer van 2020 staat voor heldere kleuren, exclusieve uitstralingen, delicate kant en sierlijke designs maar voornamelijk comfortabel draagcomfort. U ontkomt er niet aan, uw oog valt op de zomerse lingerie van Ewa Bien. Het is liefde op het eerste gezicht. De chique exemplaren worden structureel bij onze voorraad toegevoegd. Ewa Bien biedt meer dan alleen basis lingerie. De seizoenscollectie wordt in diverse maten geproduceerd. De maten die uitverkocht zijn worden niet meer toegevoegd, daarom adviseert beata lingerie niet te lang te wachten met bestellen. In veel Europese landen wordt dit merk graag gedragen. Wij zien dat de laatste tijd steeds meer lingerie van het merk Ewa Bien wordt verkocht. Voor alle vrouwen die het merk Ewa Bien niet kennen, willen wij zeggen probeer het eens en begin een nieuwe dag met het aankleden van prachtige lingerie voor een fijne dag. Beata lingerie kijkt volop naar de zomerse collecties, staat klaar voor vragen en wensen alle klanten veel kijk en shop plezier!

https://www.facebook.com/EwaBien/videos/2833655550020234/

19-01-2020

Op het gebied van exclusieve lingerie is het nieuwe merk Sawren alles wat je kan wensen.

Sinds een tijdje verkoopt Beata-Lingerie het merk Sawren ook in Nederland. Sawren is een producent van exclusieve lingerie met ruim 20 jaar ervaring. Het bedrijf is ontstaan door liefde voor design en het naaien van lingerie. Het bedrijf met haar brede assortiment van diverse soorten bh’s, corsets, slips, strings en erotische collecties is gevestigd in Polen. De nieuwe seizoensmodellen zijn gemaakt na de individuele behoeftes van alle vrouwen. Dit merk is zeer populair in Frankrijk en andere Europese landen en vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland in de webshop Beata-Lingerie.nl

Wat het merk Sawren van andere lingeriemerken onderscheid is het unieke ontwerp, de stijl, kleuren en materialen die continu door wereldwijde trends veranderen. Sawren is van mening dat elke vrouw uniek is en heeft in haar assortiment dan ook lingerie met een maatje meer. Vanaf nu shop je online de exclusieve Sawren lingerie. Lingerie voor elke dag of voor een speciale gelegenheid, zoals voor aanstaande bruiden. 



28-12-2019

Longline bh’s trends zelfs uitgegroeid tot een must- have voor dit seizoen 2019/2020

Het laatste nieuws over de longline bh’s van Ewa Bien die in verschillende varianten en grote cupmaten wordt geproduceerd. Bent u op zoek naar de nieuwste trends op exclusief lingeriegebied, dan is de Majuna collectie van Ewa Bien zeker aan te raden. Deze charmante serie is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en behoort tot de herfst/winter collectie 2019-2020. U heeft de keuze uit verschillende modellen zoals niet voorgevormde cups – soft bh, half voorgevormde cups – semi-soft bh, push-up bh en balconette bh. De longline bh trend is zelfs uitgegroeid tot de must-have voor dit seizoen!

 

05-10-2019

Wij beginnen deze herfst met goed nieuws! 

Beata-Lingerie laat jullie kennis maken met het merk Axami die vanaf nu online in de webshop te koop is. Dit lingeriemerk bestaat al ruim 20 jaar en staat in Europa bekend om haar exclusieve sensuele collectie. Verder staat Axami bekend om haar mode trends, design, comfort en klassieke elegantie. De collecties van Axami zijn bedoeld voor vrouwen die hoogwaardige stoffen en subtiele unieke ontwerpen waarderen. Het is zeker de moeite waard om jezelf of je geliefde met de nieuwste lingerie ontwerpen te verwennen. Axami biedt naast de basis lingerie ook bruids, sensuele en erotische lingerie aan. Regelmatig worden er nieuwe collecties toegevoegd dus houd de webshop goed in de gaten!

14-07-2019

Hier al vast een kijkje in de nieuwe herfst-winter collectie van Ewa Bien.

Het is nog volop zomer maar we kunnen niet wachten om jullie alvast een kijkje te geven in de nieuwe herfst/winter lingeriecollectie 2019/20!

Een van onze lingerie merken heeft haar nieuwe collectie voor het herfst seizoen al bekend gemaakt. Ewa Bien staat bekend om haar exclusief en bijzonder mooie lingerie. Kijk alvast naar het voorproefje en doe inspiratie op voor lingerie die je graag in de herfst wilt dragen. De seizoensgebonden lingerie collectie is eenmalig geproduceerd in meerdere maten en dus uniek om deze in bezit te hebben. Bezoek regelmatig  Beata-lingerie.nl om op de hoogte te blijven van nieuwe modellen.  

28-04-2019

Zomertrends in lingeriemode voor de zomer 2019

Benieuwd welke lingerie fashion-trends je aankomende zomer gaat zien?  

Beata-lingerie webshop laat je de meest opvallende trends zien van diverse merken en je mag zelf kiezen welke het beste bij je past.

Houd je van gedurfd en wil je graag wat kleur toevoegen aan je outfit? Kijk dan bij ons in de webshop en ontdek de Missi collectie die door het merk Kinga gelanceerd is. Volg ons ook op facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuws over lingeriemode.

13-04-2019
De mooiste aanbiedingen in Nederland bij Beata-lingerie webshop!

Deze week kunt u profiteren van extra exclusieve lingerie aanbiedingen! Dus ben je opzoek naar aantrekkelijke aanbiedingen in Lingerie ? kijk dan gelijk en elke week opnieuw bij  Beata-lingerie webshop https://www.beata-lingerie.nl/product-categorie/default-category/weekaanbieding/ Ontdek deze week de nieuwe Morgana collectie van Ewa Bien. Met de nieuwe serie heeft de nieuwe exclusieve merk Ewa Bien een schitterende lijn uitgebracht die een prachtige vrouwelijke look geeft die tegelijk aanvoelt als pure luxe. Let Op! Deze aanbieding begint op 13-04-2019 en duurt t/m 20-04-2019 Daarna betaal je de gewone prijs!

07-04-2019
Lansering, nieuwe lingerielijn van Hamana.

Hamana is een nieuwe lingerielijn die wij graag in onze online webshop willen presenteren en bekend maken.

Deze gloednieuwe merk biedt niet alleen sexy ondergoed, maar ook exclusieve lingerie en nachtkleding die ook nog eens heel betaalbaar is. Hieronder een aantal items uit deze collectie.

16-03-2019: Luxe voorjaar/zomer 2019 collectie

Om vast in de stemming te komen, geven wij je alvast een voorproefje van de voorjaar-zomercollectie 2019 van Exclusieve Lingerie. Begin daarom de  lente- of zomeroutfit met een mooie, exclusieve en comfortabele lingerie. Beata-lingerie nodigt je uit om alvast een kijkje te nemen in onze webshop.