Verzenden/Retourneren

Verzenden

Bezorging

Uw bestelling bij beata-lingerie.nl zal bezorgd worden door Post.nl. Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u een mailtje met hierin de Track & Trace gegevens van uw levering. Een dag na de verzending zal u uw bestelling in een discreet doosje door een chauffeur van Post.nl aan u overhandigd worden. Als u op het moment van overhandiging niet thuis bent zal de chauffeur een briefje in uw brievenbus achter laten. U kunt er bij het bestellen voor kiezen het pakje op een ander adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld op uw werkadres of het adres van degene aan wie u de lingerie cadeau doet. De bestelde artikelen worden verzonden in een neutrale verpakking.

Bij een bestelling vanaf  € 150,00 is de verzending gratis. Dit geld alleen voor een normale verzending binnen Nederland. Voor bestellingen onder de € 150,00 is uw bijdrage aan de verzendkosten binnen Nederland € 7,95 en voor een aangetekende verzending € 10,25. Voor België rekenen wij voor een normale verzending € 13,00 en voor een aangetekende verzending € 14,65.

Levertijd

U ontvangt uw bestelling altijd zo spoedig mogelijk. Houdt u rekening met een levertermijn van minimaal 4 werkdagen tot enkele weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van het artikel. Wij werken met een beperkte voorraad en veel artikelen worden rechtstreeks bij onze leveranciers besteld. De meeste leveranciers zijn gevestigd in het buitenland, daarom kan de levertijd langer duren.

Mocht dit voorkomen, dan laten  wij  u dit zo spoedig mogelijk  weten.

 

Afhalen

Aangezien wij geen winkelpand hebben is het  niet mogelijk om uw bestelling af te halen.

Retourneren

U kunt het artikel tot 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren ( dit geld ook voor producten die in de veiling gekocht zijn ). Als de termijn van 14 dagen voorbij is, heeft u het artikel definitief gekocht. Let op: uw retourzending wordt alléén in behandeling genomen nadat u uw gegevens op het retourformulier heeft ingevuld. Het retourformulier moet u daarvoor eerst nog wel even downloaden en uitprinten (klik hier) om het retourformulier te downloaden. De kosten voor het terugsturen van uw pakket zijn voor uw eigen rekening.

Zodra we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zullen wij het desbetreffende bedrag terugstorten op het door u opgegeven bankrekeningnummer. U kunt er dan zelf voor kiezen om een nieuwe bestellingen te plaatsen in andere maat en,  of een ander artikel.

Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet in ontvangst genomen.

Opmerkingen

Wegens hygiënische redenen kunnen de volgende artikelen bij het verbreken van

de verzegeling niet worden geretourneerd:

– Strings

– Slips

– Boxershorts

– Panty’s

– Kousen

– Bodystockings

– Bikini broekjes

-Badpakken

-Heren badmode

 Ook de volgende items kunnen niet worden geretourneerd:

– Afgeprijsde artikelen mogen niet geruild/geretourneerd worden.

– Producten waarvan de kaartjes zijn verwijderd.

– Producten met vlekken.

– Producten zonder originele verpakking.

– Producten die naar sigaretten rook of parfum ruiken.

Retour adres

Beata-lingerie

Emminkhuizerberg 76

3825BJ Amersfoort

Holland