Cadeauservice

Cadeauservice

Beata lingerie webwinkel biedt een cadeauservice aan waarin cadeaubonnen van 15, 25 en 50 euro beschikbaar zijn. De door u gekozen cadeaubon wordt geleverd met een gratis bijpassende envelop. De verzending van een cadeaubon is voor onze rekening. Na uw ontvangen bestelling en betaling van de cadeaubon wordt deze met een code naar u toegestuurd. Deze code kunt u vervolgens gebruiken bij het afrekenen van een bestelling. De code die vermeld staat op de cadeaubon vult u in op de afrekenpagina bij kortingcodes. Na het invullen van de code klikt u vervolgens op kortingsbon gebruiken. De cadeaubon is 1 jaar geldig na datum van uitgifte. Cadeaubonnen  zijn niet om te wisselen in geld en ook het resterende bedrag wordt niet terug gestort.
U kunt uw artikel ook door ons als cadeau in een exclusief tasje met strikje laten inpakken. De kosten voor de inpakservice bedragen 2,50 euro incl.21%BTW.
Wanneer u ervoor kiest om het cadeau of de cadeaubon bij de ontvanger te laten bezorgen, wordt de factuur niet meegezonden met het cadeau of de cadeaubon. U krijgt de factuur en informatie over de verzending per e-mail toegestuurd. Hiervoor wordt het e-mailadres gebruikt waarmee u de order heeft besteld. De verzendkosten zijn in dat geval voor u.