Cadeauservice

Beata lingerie webwinkel biedt een cadeauservice aan waarin virtuele  cadeaubonnen van 15, 25, 35, 50 en 100 euro beschikbaar zijn. De door u gekozen cadeaubon wordt geleverd per e-mail. Na uw ontvangen bestelling en betaling van de cadeaubon, wordt deze met een code per e-mail naar u toegestuurd. Deze code kunt u vervolgens gebruiken bij het afrekenen van een bestelling. De code die vermeld staat op de cadeaubon vult u in op de afrekenpagina bij kortingscode. Na het invullen van de code klikt u vervolgens op kortingsbon gebruiken. De cadeaubon is 1 jaar geldig na datum van uitgifte. Cadeaubonnen  zijn niet om te wisselen in contant geld en ook het resterende bedrag wordt niet terug gestort.
U kunt uw artikel ook door ons als cadeau in een exclusief tasje met strikje laten inpakken. De kosten voor de inpakservice bedragen 2,50 euro.
Wanneer u ervoor kiest om het cadeau of de cadeaubon bij de ontvanger te laten bezorgen, wordt de factuur niet meegezonden met het cadeau of de cadeaubon. U krijgt de factuur en informatie over de verzending per e-mail toegestuurd. Hiervoor wordt het e-mailadres gebruikt waarmee u de order heeft besteld. De verzendkosten zijn in dat geval voor u.