Wasvoorschriften

De lingerie die u draagt is gemaakt van luxe en duurzame materialen. Voor behoud van de pasvorm is het van groot belang dat u de wasvoorschriften na streeft. Indien u dat niet doet, is de kans groot dat de lingerie haar uitstraling en pasvorm verliest.

Beata Lingerie raadt u aan om uw lingerie met de hand te wassen in lauw water (niet warmer dan    30 ᵒC) in combinatie met (vloeibare) wasmiddel. Was uw lingerie niet voor de witte was (tenzij uw lingerie wit gekleurd is), dit in verband met blekende bestanddelen en laat deze ook niet  weken.

Indien u er voor kiest om de lingerie in de wasmachine te wassen, dan raad ik u aan om een waszakje te gebruiken ter bescherming van uw wasmachine. U moet ook rekening houden dat de beugel van een BH los kan raken en uw wasmachine kan beschadigen. Daarnaast moet u altijd kijken naar de  symbolen op het wasetiket.

 

Als u uw lingerie gewassen heeft, is het raadzaam om uw lingerie natuurlijk te laten drogen en vooral niet in de droger te stoppen. Het is beter om uw lingerie liggend te laten drogen zodat de lingerie haar pasvorm behoudt.