Beata-lingerie webwinkel komt graag bij je thuis voor een gezellige lingerieparty. Een avondje praten over lingerie, een deel uit ons assortiment bekijken en de stoffen en materialen voelen. Indien gewenst kunt u lingerie bestellen of beschikbare lingerie direct kopen en meenemen. Na de presentatie is er de mogelijkheid om te passen en vragen te stellen. Oftewel een leuke, ontspannen vrouwenavond, waarbij je weer eens heerlijk samen kunt bijkletsen terwijl je de mooiste lingerie kunt bekijken. 

 

 

Ons assortiment?

 

Wij hebben een groot aanbod lingerie in diverse stijlen en maten. Voor ieder wat wils. Voor jong en oud! Van cup A t/m K. Badmode, nachtmode, beenmode  De collectie is mooi en van goede kwaliteit. Wij hebben diverse nieuwe merken, zoals Sawren, Ewa Bien, Dalia, Konrad, Alles, Kinga, Benefit, Gabriella,Venus, Pari-Pari en nog veel meer.

 

Gastvrouw worden! Het organiseren van een lingerieparty heeft voor u als gastvrouw vele voordelen. 

 

Op verzoek van een gastvrouw worden de party's  s'avonds of in het weekend gegeven. U ontvangt een welkomst cadeautje als u met ons een lingerie party organiseert. Bij een totale bestelling van boven de   € 250,00 krijgt de gastvrouw 25% korting bij een bestelling van één lingeriesetje. Bedraagt het bedrag van de totale bestelling meer dan €  500,00  dan kunt u één lingeriesetje met 50% korting bij ons uitkiezen. Aan onze lingerie party zijn geen kosten verbonden (met minimaal 6 dames en in een straal van 50km). Bij een veel grotere afstand vragen wij een kleine vergoeding voor de reiskosten. De bestellingen worden verzonden naar het prive adres of geleverd bij de gastvrouw binnen 2-3 weken. U kunt bij onze party ook een cadeaubon aanschaffen (die u bij het online bestellen kunt activeren).

 

Mocht u een gastvrouw willen zijn, laat het ons dan via info@beata-lingerie.nl  weten, of de onderste aanmeldingsformulier in te vullen.

 

Wij nemen binnen twee weken contact met u op.

 

Gastvrouw Beata-Lingerie worden

* Required Fields